Vozaču amputirana noga

Autobus koji je prevozio djecu iz Srbije prevrnuo se u Bugarskoj

Teže je ozlijeđen vozač autobusa kojem bi, prema prvim informacijama iz bolnice u kojoj je hospitaliziran, trebala amputacija noge.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 08. 2022. u 21:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila oko 20:30 sati na autocesti prema Sofiji. Na mjestu događaja su policija, vatrogasci i hitna pomoć

Autobus iz Srbije prevrnuo se na autocesti u Bugarskoj, nesreća se dogodila na 216 kilometara u pravcu Sofije, kod Stare Zagore, piše burgarska novinska agencija.

Iz policije su rekli da je u autobusu bilo 38 djece i 11 odraslih, te su svi prevezeni u bolnicu.

Iz autobusa su uspjeli izaći kroz prozore, piše BG-VOICE.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila oko 20:30 sati na autocesti prema Sofiji. Na mjestu događaja su policija, vatrogasci i hitna pomoć.

Srećom, nema stradalih. Teže je ozlijeđen vozač autobusa kojem bi, prema prvim informacijama iz bolnice u kojoj je hospitaliziran, trebala amputacija noge.

Još 17 putnika je hospitalizirano, a 8 ih je teže ozlijeđeno. Najmlađi ima 6 godina. Dvoje djece je u izuzetno teškom stanju, rekla je glasnogovornica glavne bugarske tužiteljice Siika Mileva.

S težim ozljedama hospitalizirane su i četiri odrasle osobe. Kako piše BG-VOICE, neki od očevidaca nesreće odlučili su vlastitim automobilima prevesti ozlijeđene u obližnje bolnice.

Djeca su kao dio folklornog ansabla JU-LIRA putovala iz Nesebara, a većina ih je iz Beograda u Srbiji.

Kopirati
Drag cursor here to close