Operativna akcija

Akcija u Mostaru: Lociran Sarajlija s potjernice, zaplijenjena veća količina razne droge

Ovom akcijom izvršeno je lociranje osobe D.V. 1999. iz Sarajeva za kojom je bila raspisana potjernica i za koju su prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na području garda Mostara.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 03. 2024. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: MUP HNŽ / Zaplijenjena veća količina razne droge

Pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNK su 1. ožujka sproveli operativnu akciju na području grada Mostara i tom prilikom lišili jednu osobu za kojom je ranije raspisana potjernica, priopćili su iz MUP-a HNŽ.

Foto: MUP HNŽ / Zaplijenjena veća količina razne droge

Kako navode, ovom akcijom izvršeno je lociranje osobe D.V. 1999. iz Sarajeva za kojom je bila raspisana potjernica i za koju su prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na području garda  Mostara.

Nakon sto je izvršeno lociranje predmetne osobe ista je lišena slobode, a na osnovu usmene naredbe Općinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koji je isti koristio i kojom prilikom je pronađena veća količina raznih vrsta opojnih droga i to: oko 275 gr bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed, 316 komada tableta koje asociraju na opojnu drogu extasy, kao i oko 50 gr suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana, te vaga za precizno vaganje opojne droge.

Foto: MUP HNŽ / Zaplijenjena veća količina razne droge

S cijelim slučajem je upoznat nadležni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close