MUP ŽZH

Akcija "Prah:" Ljubušak priveden zbog speeda

G. B. (40) je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Ljubuški.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 03. 2021. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški priveli su osobu G. B. (40) iz Ljubuškog zbog sumnje u posjedovanje opojne droge speed.

"Dana 18.3.2021. godine oko 20 sati, u Ulici Herceguša u Ljubuškom, policijski službenici PU Ljubuški zaustavili su i legitimirali osobu G. B. (40) iz Ljubuškog, koja se pješice kretala. Tom prilikom, na postavljeno pitanje posjeduje li zabranjene supstance G. B (40) potvrdno je odgovorio rekavši da posjeduje određenu količinu opojne droge „speed“.

G. B. (40) je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Ljubuški gdje je od njega, uz izdanu Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, privremeno oduzeto 7 PVC smotuljaka u kojima se nalazi bijela praškasta tvar te je nad istim izvršena kriminalistička obrada, a o svemu je izviješten dežurni županijski tužitelj'', navedeno je iz MUP-a ŽZH.

Navedeno kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" rasvijetljeno je u akciji kodnog imena "Prah''. Spomenuta akcija se provodi s ciljem suzbijanja zloporaba opojnih droga.

 

Kopirati
Drag cursor here to close