Grude

Akcija Hercegovina: Pretresi na auto otpadima

Akcija se provodi radi dokumentiranja kaznenog djela 'Prikrivanje' i 'Teška krađa'
Vijesti / Crna Kronika | 31. 05. 2023. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvršeni su pretresi na auto otpadima na dvije lokacije u srijedu kada su policijski službenici Federalne uprave policije Federalnog ministarstva unutarnjih poslova (FUP), od ranih jutarnjih sati, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije, na području općine Grude, realizirali akciju kodnog naziva ''Hercegovina''.
 
Akcija se provodi radi dokumentiranja kaznenog djela i osoba u vezi s kaznenim djelom ''Prikrivanje'' iz člana 300. Kaznenog zakona FBiH, a sve u vezi s kaznenim djelom ''Teška krađa'' iz člana 287. Kaznenog zakona FBiH.
 
''Vezano za navedeno, a na osnovu Naredbe Općinskog suda u Ljubuškom izvršeni su pretresi na auto otpadima na dvije lokacije, kojom prilikom su pronađeni predmeti koji su traženi Naredbom Suda, a koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku. Policijski službenici Federalne uprave policije nastavljaju dalje aktivnosti na dokumetiranju predmetnog kaznenog djela i osoba koja se dovode u vezu s istim'', navodi se u priopćenju FUP-a.

Foto: FUP / Automobil na otpadu
Kopirati
Drag cursor here to close