Gačić je likvidiran

Skrovište u kojem se krio višestruki ubojica Edin Gačić

Zapovjednik Halilović kazao je kako se trenutačno provjerava je li Gačić imao pomagače koji su ga skrivali tijekom bijega koji je trajao punih devet dana.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 02. 2019. u 19:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Čuo sam pucnje i istrčao iz kuće s puškom. Zaista sam se uplašio, nisam znao što se događa, ali znao sam da je Edin Gačić u bijegu. U neposrednoj blizini moje kolibe čulo se desetak kratkih rafala, ispred sam vidio i pripadnike policije", rekao je Zijad Beganović Rojnik za Avaz koji je novinarima kazao kako se vatreni obračun policije i ubojice dogodio se u blizini njegove lovačke kolibe.

Sarajevski specijalci ubili su višestrukog ubojicu, u šumi Barice između naselja Medvjedice i Zabrđe kod Kiseljaka.

Tijelo Edina Gačića ni do 19 sati nije bilo izvučeno iz šume u kojoj je upucan, a diskutabilno je hoće li ga uopće večeras izvući, piše Dnevni avaz.

Foto: N1 BiH / Skrovište u kojem se krio višestruki ubojica Edin Gačić

Prema neslužbenim informacijama Edin Gačić se tijekom bijega najvjerojatnije krio u napuštenim vikendicama ili štali između Lepenice i Suhodola.

Na mjesta je i Hitna pomoć, koja ranjenom policajcu ukazuje pomoć.

"Mi smo išli gore da posjetimo našu specijalnu policijsku jedinicu MUP-a KS i da obiđemo našeg specijalca koji je lakše ranjen u nogu. Bili smo s njim, dobro se osjeća, Hitna pomoć je gore. Čestitam svim policijskim službenicima, komesaru MUP-a, zapovjedniku specijalne jedinice Muhamedu Hasanoviću, FUP-u, specijalnoj jedinici, Kormanu, Hafizoviću, Selimoviću, svim ostalim agencijama, OSA-i, SIPA-i, svima onima koji su bili uključeni", kazao je ministar nutarnjih poslova Federacije BiH Aljoša Čampara za N1.

Sve potankosti policijske operacije provedene tijekom dana još nisu dostupne, a novinarima je rečeno kako je to zbog interesa istrage koja je u tijeku.

Zapovjednik Halilović kazao je kako se trenutačno provjerava je li Gačić imao pomagače koji su ga skrivali tijekom bijega koji je trajao punih devet dana.

Kopirati
Drag cursor here to close