Više razbojništava

Prizrenac i maloljetni Mostarac pljačkali po Mostaru

Provedenom kriminalističkom istragom, kod osumnjičenih su pronađeni predmeti koje su otuđili (ladica od fiskalne kase) u izvršenju kaznenih djela, te nož i plinski pištolj.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 12. 2018. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak je Policijska uprava Mostar podnijela izvještaj Županijskom tužiteljstvu u Mostaru o izvršenom kaznenom djelu protiv osoba U.Dž. (1998.) rođen u Prizrenu i M.R.M. (2001.) rođen u Mostaru, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo 'Razbojništvo' iz čl. 289. st. 2 Kaznenog zakona FBiH, navodi se iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Radeći redovite poslove na prevenciji i otkrivanju kaznenih djela, dana 19.12. oko 19:20 sati službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar su u blizini poslovnice trgovine 'Konzum' u Ulici Zrinjski Frankopana lišili slobode osumnjičene zbog pokušaja vršenja kaznenog djela 'Razbojništvo'.

Provedenom kriminalističkom istragom, kod osumnjičenih su pronađeni predmeti koje su otuđili (ladica od fiskalne kase) u izvršenju kaznenih djela, te nož i plinski pištolj.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su počinili 'Razbojništvo' 13.12. oko 20:50 sati u poslovnici trgovine 'Namex' u Vukovarskoj ulici gdje su otuđili novčani iznos od 2391 KM. Također, 10.12. osumnjičeni su izvršili kazneno djelo 'Razbojništvo' u poslovnici trgovine 'Konzum' u Ulici Zrinjski Frankopana gdje su otuđili novčani iznos od 800 KM.

Nad osumnjičenima se provodi kriminalistička istraga uz suradnju sa nadležnim Tužiteljstvom, jer se osumnjičeni mogu dovesti u vezu sa još nekim kaznenim djelima počinjenim u posljednje vrijeme u Mostaru, zaključeno je na kraju priopćenja iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close