Roganović i Vilotijević

Nakon pucnjave u Beču, majka demantirala napise: Moj sin je živ

Njegova obitelj je to tijekom subote demantirala, a majka konačno stavila točku fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 12. 2018. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Majka Stefana Vilotijevića, koji je u petak ranjen u pucnjavi u centru Beča, oglasila se na Instagramu fotografijom iz bolnice i stavila točku na spekulacije je li i Vilotijević stradao u incidentu u kojem je ubijen Vladimir Roganović.

Naime, iako je u svim izvještajima bečke policije uporno ponavljano da je u kriminalnom obračunu, kako su oni opisali incident, jedna osoba ubijena, a druga teško ozlijeđena, u srpskim medijima se još u petak pojavila informacija kako je i Vilotijević podlegao ozljedama.

Njegova obitelj je to tijekom subote demantirala, a majka konačno stavila točku fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama. "Uprkos željama mnogih, moj sin Stefan je živ i zajedno smo", napisala je ona, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, Stefan Vilotijević ranjen je u obračunu u centru Beča, kada je jedna osoba zapucala na njega i Vladimira Roganovića, jednog od važnih članova Kavačkog klana. Roganović je ostao na mjestu mrtav, dok je Vilotijević prevezen u bolnicu, gdje su ga bečki liječnici spasili.

Kopirati
Drag cursor here to close