Iz bolnice u bolnicu

Mostar-Jablanica: Mladić u prometnoj nesreći zadobio ozljede opasne po život

Mladić je upravljajući automobilom Golf, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, te je udario u zaštitnu ogradu, pri čemu je nastala veća materijalna šteta.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 10. 2018. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladić koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći u nedjelju ujutro na magistralnoj cesti M-17 Mostar-Jablanica, u mjestu Bijela stabilnog je zdravstvenog stanja, ali je zadobio teške tjelesne ozljede.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar za Bljesak.info, A.B. (1990.) je u nedjelju, 28. listopada iz KB 'dr. Safet Mujić' prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Pacijent je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja iako su u pitanju teške ozljede opasne po život.

Podsjetit ćemo, mladić je upravljajući automobilom Golf, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, te je udario u zaštitnu ogradu, pri čemu je nastala veća materijalna šteta.

Prilikom utovara Golfa na vozilo šlep službe, na A.B. je naletio automobil Audi koji ga je teško ozlijedio. Mladić je, kako je navedeno, prvobitno hospitaliziran u KB 'dr. Safet Mujić', a zbog težine ozljeda prebačen je u SKB Mostar. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close