Sudari

Mostar: Četvero djece među ozlijeđenima u Bijeloj

Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2017. u 15:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13:30 sati u mjestu Bijela, na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Jablanice ozlijeđeno je sedam osoba.

Kako smo saznali na mjestu nesreće, među ozlijeđenima je i četvero djece koja su se nalazila u vozilima Opel Astra i Ford. Od svih ozlijeđenih, jedna osoba je zadobila teške, a ostali lakše tjelesne ozljede.

Osim Opela (strane registarske oznake) u nesreći je sudjelovao automobil BMW, kombi Mercedes-Benz, Škoda i Ford Mondeo. Ova nesreća se dogodila nakon što je nekoliko vozila usporilo zbog Golfa koji je izletio s magistrale i 'nasadio' se na zaštitnu ogradu.

Na BMW-u (strane registarske oznake), Fordu i Opelu je nastala veća materijalna šteta, a Mercedes-Benz i Škoda su prošli sa manjom materijalnom štetom.

Teško je ozlijeđen vozač Forda, a u tom vozilu lakše ozljede zadobila je suvozačica, te beba 2017. godište. U BMW-u je jedna osoba lakše ozlijeđena, dok je u automobilu Opel lakše ozlijeđeno još troje djece (2008., 2009. i 2017. godište), navedeno je iz MUP-a HNŽ.

U vrijeme uklanjanja vozila s kolnika, promet je bio obustavljen u potpunosti, te su u oba smjera nastale kilometarske kolone vozila. Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Mostar. Promet je na ovom dijelu magistrale normaliziran oko 15.15 sati, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close