Migracije

Kod Gacka pronađeni Alžirci

Ilegalni migranti su, sukladno Zakonu o strancima, prekršajno procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2017. u 01:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe Granične policije Trebinje 28.10.2017. spriječili su dvojicu državljana Alžira u ilegalnom prelasku državne granice. Otkriveni su u graničnom pojasu na području Gacka, a na teritorij BiH su stigli iz Crne Gore.

Istoga dana službenici PGP-a Izačić na području Bihaća u ilegalnom prelasku granice su otkrili dvojicu državljana Alžira.

Ilegalni migranti su, sukladno Zakonu o strancima, prekršajno procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

Otkrivena dva slučaja krivotvorenja u Bijeljini

Službenici PGP-a Bijeljina 29.10.2017. na MGP-u Popovi su otkrili dva slučaja krivotvorenja isprava. Na ulasku u BiH kontrolom Suzukija, crnogorskih registarskih oznaka, otkrili su krivotvorenu vozačku dozvolu Ruske Federacije koju je na uvid dao državljanin pomenute zemlje G. A. (1986.).

Prilikom graničnih provjera teretnog motornog vozila Scania i priključnog vozila Kässbohrer, registarskih oznaka Republike Srbije, službenici ove Postrojbe uočili su prepravke broja šasije. Vozilom je upravljao J. R. (1959.), državljanin Srbije.

Prema naredbi tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, zbog postojanja osnova sumnje da su počinjena kaznena djela krivotvorenja isprava, osobe, vozila i vozačka dozvola predati su službenicima Stanice granične policije Badovinci Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, navodi se iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close