Uigrani trojac

47-godišnja žena iz BiH 'džeparila' po Španjolskoj

Vijesti / Crna Kronika | 14. 05. 2023. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

La policia Nacional / Uhićenje žene iz BiH koja je džeparila po Španjolskoj

Žena iz Bosne i Hercegovine uhićena je u Španjolskoj jer je bila dio međunarodne bande džeparoša.

Španjolska Nacionala policija uhitila je ovu bandu na aerodromu "Palma Son Sant Joan Airport" u poznatom ljetovalištu Palma de Mallorca.

Uhićeno je troje džeparoša, dvoje iz Argentine i jedna iz BiH, a oni su odgovorni za desetine pljački na ovom aerodromu samo tijekom proteklog mjeseca, prenosi Avaz

U priopćenju španske policije stoji da su uhićeni 67-godišnji Argentinac, 57-godišnja Argentinka i 47-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine.

Njihove mete su uglavnom bili stariji turisti, koji su organiziranim turama dolazili u ovaj dio Španjolskoj. Bili su toliko spremni da su u skoro svim pljačkama uzeli novčanik žrtvi, izvadili novac, a zatim neprimjetno vratili novčanik.

Inače, ovo nije prvi put da privode ovaj trojac. Prošlog lipnja žena iz BiH je uhapšena na istom aerodromu, ali su "operirali" i na drugim aerodromima. Kako prenose španjolski mediji, Argentinac ima zabranu prilaska aerodromu u Alicanteu, gdje je izveo brojne pljačke.

O kakvim kriminalcima se radi svjedoči i podatak da njih troje zajedno imaju preko 80 uhićenja. Policija je već zatražila da im se zabrani povratak na Mallorcu što je trenutno regulirano zabranom prilaska.

Kopirati
Drag cursor here to close