Loše statistike

22 prometne nesreće tijekom vikenda u HNŽ-u, dvoje poginulih

Dvije su osobe smrtno stradale, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, devet osoba lake tjelesne ozlijede
Vijesti / Crna Kronika | 24. 08. 2020. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom vikenda su na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, registrirane 22 prometne nesreće.

Na području Mostara godilo se 13 nesreća, na području Konjica četiri, na području Jablanice dvije, na području Prozora, Neuma i Čapljine po jedna.

Dvije su osobe smrtno stradale, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, devet osoba lake tjelesne ozlijede, stoji u izvješću MUP-a HNŽ-a.

Prvotno se u petak, 21. kolovoza u 20.45 sati, dogodila prometna nesreća u kružnom toku, na križanju ulica M. Tita i Zalik, u Mostaru.

U nesreći su sudjelovali pješak G. M. (1952.) iz Mostara i Z. G. (1972.) iz Mostara s autobusom marke MAN. Smrtno je stradao pješak G. M., a svemu je upoznat nadležni tužitelj.

Dan poslije, u 18.45 sati, dogodila se prometna nesreća u ul. Dive Grabovčeve u Prozoru. Sudionici nesreće su J. D. (1948.) iz mjesta Gmići, općina Prozor, koji je upravljajući vozilom marke Renault udario u parkirano tmv marke Mercedes.

U nesreći je smrtno stradala K. D. (1947.) iz mjesta Gmići (suvozačica u vozilu Renault), dok su vozač J. D. i suputnici M. M. (1954.) i M. M. (1959.) zadobili lakše tjelesne ozlijede. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

Prometna nesreća na cesti Miljkovići-Polog, u mjestu Međine, dogodila se u nedjelju u 22.30 sati. U njoj je sudjelovao S. M. (1975.) s vozilom marke Opel Kadet.

Vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede, dok je suvozač J. Đ. (1982.) zadobio lake tjelesne ozlijede. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, stoji u informaciji MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close