Plus osam na kraju

Zrinjski siguran u gradskom derbiju

Onog trenutka kada su rukometaši Zrinjskog "pobjegli" na pet golova prednosti pitanje pobjednika je dobrim dijelom bilo riješeno.
Sport / Rukomet | 28. 11. 2021. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi gradski derbi ove sezone igran Mostaru, pripao je rukometašima Zrinjskog. U duelu 11.kola, Zrinjski je u dvorani na Bijelo brijegu nadigrao Velež 30:22. Krajnji rezultat dobrim dijelom oslikava razvoj situacije na terenu.

U ranoj fazi utakmice igralo se gol za gol, međutim kako je poluvrijeme prolazilo tako je i Zrinjski polako povećavao svoju prednost koja je nakon prvih trideset minuta iznosila tri gola, 15:12.

U nastavku utakmice sve sigurniji na golu Zrinjskog je bio golman Gustin koji se razbranio i otvorio svojim suigračima mogućnost da utakmicu rezultatski prelome i prije same završnice. Onog trenutka kada su rukometaši Zrinjskog "pobjegli" na pet golova prednosti pitanje pobjednika je dobrim dijelom bilo riješeno.

Zrinjski su do pobjede vodili Rosić i Kolobarić s po 7 golova. Kod Veleža su se izdvojili Zlatić sa 6, Đuliman s 5 golova.

U preostalim susretima koji su igrani u 11.kolu Prve lige FBiH skupina Jug, Rvacka je bila bolja od Međugorja 26:20, dok je Goražde očekivano nadigralo Respect 39:22.

Kopirati
Drag cursor here to close