Nikoga ne zanima

Zrinjski nema novca za sezonu, moguće i gašenje?!

Klub je naveo kako trenutno ne postoji širi javni interes lokalne zajednice za potporu i održavanje rukometa u gradu Mostaru.
Sport / Rukomet | 07. 08. 2019. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Obavještavamo igrače, navijače, prijatelje HMRK Zrinjski Mostar te cjelokupnu javnost da je zbog nedostatka osnovnih financijskih sredstava upitno sudjelovanje u rukometnoj Premijer ligi BiH sezona 2019/20''. Stoji to u obavijesti Upravnog odbora mostarskog rukometnog kluba.

Kako je navedeno, na sjednici Upravnog odbora HMRK Zrinjski Mostar održanoj 6. kolovoza, Upravni odbor je raspravljao o sezoni 2019/20 i nastupu prve ekipe u rukometnoj Premijer ligi BiH.

Zaključeno je kako unatoč odličnim rezultatima koje je HMRK Zrinjski Mostar ostvario u posljednjih nekoliko sezona te afirmaciji velikog broja rukometaša Mostara i cijele Hercegovine, trenutno ne postoji širi javni interes lokalne zajednice za potporu i održavanje rukometa u gradu Mostaru.

''Zbog ozbiljnosti situacije u kojoj se našao naš Klub, Upravni odbor je zaključio da će u narednom periodu sazvati izvanrednu Skupštinu HMRK Zrinjski Mostar koja će odlučiti o budućnosti Kluba'', navedeno je.

Klub je osnovan 1992 godine, a najveći klupski uspjeh je osvajanje Kupa BiH 2017. godine na Final4-turniru.

Kopirati
Drag cursor here to close