Prva liga rukometaša

Zrinjski poražen od Izviđača, Veležu bod u zadnjim sekundama

Mlade Plemiće poraza je koštao određeni broj promašenih zicera kada se utakmica lomila u drugom poluvremenu. Gosti su u jednom trenutku imali pet golova prednosti, ali je Zrinjski u 44. minuti došao do izjednačenja.
Sport / Rukomet | 14. 03. 2023. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok je na premijerligaškim terenima trajala pauza zbog nastupa reprezentacije, u Prvoj ligi FBiH skupina Jug igrane su utakmice 15. kola. Zrinjski je na domaćem parketu poražen od druge momčadi Izviđača 28:30.

Mlade Plemiće poraza je koštao određeni broj promašenih zicera kada se utakmica lomila u drugom poluvremenu. Gosti su u jednom trenutku imali pet golova prednosti, ali je Zrinjski u 44. minuti došao do izjednačenja. Zrinjski koji je doživio određene promjene u igračkom kadru prije početka drugog dijela sezone je ostao na 17 bodova što je trenutačno dovoljno za četvrto mjesto uz omjer sedam pobjeda, tri remija, četiri poraza.

Drugi mostarski prvoligaš Velež je osvojio bod na gostovanju u Livnu, završilo je 32:32. Velež je na poluvremenu imao dva gola prednosti, Rvacka u nastavku +4, gol prednosti na 15-sekundi prije kraja, ali je Velež dohvatio bod golom na drugoj strani tri sekunde prije kraja. Velež je trenutačno deveti s osam bodova, koliko ima i osmi Radnički. Vodeći sastav lige je Čapljina s 24 boda.

Kopirati
Drag cursor here to close