EHF Challenge Cup

Zrinjski nagrađuje navijače na večerašnjoj uzvratnoj utakmici protiv Batumija

Iako je večerašnji ''uzvratni'' susret gotovo pa lišen bilo kakvog rezultatskog značaja, iz kluba pozivaju da i u ovom susretu gledatelji popune tribine i podrže
Sport / Rukomet | 18. 11. 2017. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HMRK Zrinjski sinoć je u okviru trećeg kola EHF Challenge Cupa slavio u prvom ogledu protiv gruzijskog predstavnika BSB Batumi rezultatom 47:17.

Iako je večerašnji ''uzvratni'' susret (19.00 sati) gotovo pa lišen bilo kakvog rezultatskog značaja, iz kluba pozivaju da i u ovom susretu gledatelji popune tribine i podrže, kako gostujuću tako i domaću ekipu.

Eventualnim prolaskom nakon večerašnje utakmice, HMRK Zrinjski plasirat će se u osminu finala EHF Challenge Cupa, koje je na rasporedu u veljači 2017. godine. Ždrijeb za ovu fazu natjecanja očekuje se za tjedan dana.

Osim toga, HMRK Zrinjski odlučio je nagraditi vjernost navijača na današnjoj utakmici te će svakoga tko dođe na utakmicu nagraditi s besplatnom ulaznicom za premijerligaški ogled protiv RK Kakanj, koji je na rasporedu u srijedu, 22. studenog 2017. godine od 18.00 sati u dvorani na Bijelom brijegu.

Sinoć smo na tribinama bili svjedoci pozitivnog ozračja u kojem su jednaku podršku dobili i gosti iz Gruzije koji su bili nagrađeni pljeskom za određene poteze u svojoj igri. Slično se očekuje i večeras.

Iz kluba poručuju da motiv dolaska na utakmice ne bude kvaliteta gostujuće ekipe, već podrška domaćoj momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close