Međunarodni turnir

U Mostaru se odigrava rukometni turnir za žene: U nedjelju utakmice za treće i prvo mjesto

Sport / Rukomet | 23. 02. 2014. u 08:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je tijekom subote započeo rukometni turnir za žene pod nazivom 'Voljenom gradu - Mostar 2014.' u organizaciji ŽRK 'Lokomotiva', Grada Mostara i Sportskog saveza Mostara.

Ovogodišnji turnir okupio je šest ekipa: ŽRK 'Gorica' (Podgorica), ŽRK 'Ilidža' (Ilidža), HŽRK 'Zrinjski' (Mostar), ŽRK 'Lokomotiva' (Mostar), HŽRK 'Katarina' (Mostar) i ŽRK 'Leotar' (Trebinje).

U sklopu ceremonije otvaranja turnira prisutnima su se obratili član organizacijskog odbora, zatim predstavnik Sportskog saveza, te predstavnik Grada Mostara Božo Ćorić koji je u ime gradonačelnika uputio čestitke za ovaj turnir, te isti proglasio otvorenim.

Turnir se odigrava i povodom obilježavanja 50 godina postojanja ŽRK 'Lokomotiva'. Prvog dana odigrano je šest utakmica, te su postignuti slijedeći rezultati:

HŽRK 'Zrinjski' - ŽRK 'Gorica' 24:21
ŽRK 'Lokomotiva' - ŽRK 'Leotar' 32:19
ŽRK 'Gorica' - HRK 'Katarina' 19:21
ŽRK 'Leotar' - ŽRK 'Ilidža' 11:23
HRK 'Katarina - HŽRK 'Zrinjski' 13:22
ŽRK 'Lokomotiva' - ŽRK 'Ilidža' 19:23.

Prvog dana turnira najbolji strijelci bili su Maja Knezović (ŽRK 'Lokomotiva') sa 21 postignutim golom, te Ivana Mlakić (HŽRK 'Zrinjski) sa 18 postignutih golova.

U zabavnom dijelu programa nastupile su članice plesnog studija 'Mo-Stars' sa tri koreografije, od kojih su dvije izvedene po prvi puta javno, pred publikom.

Tijekom nedjelje na rasporedu su utakmice za peto, treće i prvo mjesto. Od 09:30 sati igra se utakmica između ŽRK 'Leotar' i ŽRK 'Gorica' za peto, od 11:30 sati ŽRK 'Lokomotiva' i HRK 'Katarna' za treće i ŽRK 'Ilidža' protiv HŽRK 'Zrinjski' od 13:30 sati za prvo mjesto.

U 15 sati ulijedit će proglašenje najboljih, dodjela nagrada i zatvaranje turnira. Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close