Nejasno

Sloboda Solana: Ako Karaula napusti klub bit će suspendiran?!

Sport / Rukomet | 05. 01. 2016. u 07:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji rukometaš Sloboda Solane iz Tuzle, Marko Karaula, karijeru će nastaviti u hrvatskom prvoligašu Spačvi iz Vinkovaca.

Karaula se u ponedjeljak pojavio u klubu na prozivci uoči početka priprema za proljetni dio prvenstva u Premijer ligi BiH, ali nije trenirao.

Razgovarao je s članovima UO kluba i izrazio želju da ode s obzirom da klub nije angažirao najavljena pojačanja, a nekoliko rukometaša je dobilo ispisnicu.

''Očito je da od borbe za opstanak nema ništa. Meni je Spačva ponudila odlične uvjete za nastavak karijere i prihvatio sam. Obećao sam ostati u Sloboda Solani, ali pod uvjetom da se pojačamo i pokušamo izboriti opstanak u ligi. Očito je da od toga u tuzlanskom klubu nema ništa i odlučio sam otići'', izjavio je Karaula za Fenu.

U Sloboda Solani su ispisnicu već dobili Eldin Hajdarević, Jasmin Hrnjić i Halil Šahdanović, dok se vratio jedino Benjamin Hrustić koji je nastupao za prvoligaša Lukavca.

Što se Karaule tiče, u klubu kažu da ga ugovor sa Solarima veže do juna ove godine, te da će ukoliko napusti klub biti suspendiran.

Kopirati
Drag cursor here to close