Problemima nikad kraja

Sada nema Haseljića i Luke Perića

"Češka je jaka reprezentacija. Bit će teško. Nadam se da ćemo imati neke igrače koji protiv Švedske nisu bili tu i da ćemo odigrati bolju utakmicu i pobijediti", kaže izbornik Obrvan.
Sport / Rukomet | 15. 01. 2022. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutaka kada je obavljen ždrijeb za Europsko prvenstvo, Češka je "označena" kao ona protiv koje bi svoju šansu mogla tražiti reprezentacija BiH. Osim naravno što bi to bila eventualno prva pobjeda reprezentacije BiH na završnoj europskoj smotri, dva boda bi ostavila kakvu takvu nadu da se može u posljednjem kolu dogoditi mali podvig, da se eventualno može iznenaditi aktualni prvak Europe. Protiv Švedske nije izgledalo dobro, ali je veliko pitanje kako bi sve ispalo da je recimo reprezentacija bila kompletna.

Teško da bi se neki veliki rezultat napravio, možda bi tek utakmica bila nešto neizvjesnija, možda bi krajnja prednost Šveđana bila manja. Međutim, to je sada sve prošlosti, Česi su sadašnjost, Česi koji su odigrali dobru utakmicu kontra Španjolske. Mrkva je odlično branio, Hrstka je zabio šest golova uz jedan promašaj, Babak jedan manje. S krila nisu briljirali, realizacija je bila 5/13, iz kontri su postigli samo jedan gol.

"Češka je jaka reprezentacija. Bit će teško. Nadam se da ćemo imati neke igrače koji protiv Švedske nisu bili tu i da ćemo odigrati bolju utakmicu i pobijediti. Nema puno vremena. Moramo duel sa Švedskom što prije zaboraviti i što kvalitetnije odigrati protiv Češke.Oni su odigrali dobru utakmicu protiv Španjolske, imat će sigurno podršku navijača, kaže izbornik Obrvan.

“Iskreno, iznenađeni smo kako je Češka ostavila dobar utisak protiv Španjolske. Držali su se cijelu utakmicu, bili na gol-dva zaostatka… Imaju i oni kvalitetnu ekipu, ali to je utakmica zbog koje smo došli ovdje i koja nama život znači u ovoj grupi. Spremit ćemo se dobro i učiniti sve da ostvarimo pobjedu", zaključio je Josip Perić.

Međutim, posljednje informacije govore o novom broju igrača koji su pozitivni u taboru reprezentacije BiH. Novo testiranje, koje je obavljeno jučer nije donijelo dobre vijesti. Još tri člana bh. tima dobili su pozitivan rezultat na prisustvo Covid-19. Tako u večerašnjem meču neće igrati desna krila Ibrahim Haseljić i Luka Perić, a pozitivan je i pomoćni trener Toni Čolina. I još uvijek nije izvjesno hoće li zaigrati Dejan Malinović, jer ni nakon gotovo 48 sati nema rezultata. Tek donekle raspoloženje Obrvana može popraviti činjenica da na treningu bili Vranješ i Herceg, ali veliko je pitanje hoće li oni igrati večeras.

Kopirati
Drag cursor here to close