Velika podrška s tribina

Rukometno ludilo 'trese' Hrvate: Dvorana rasprodana i za iduću utakmicu!

Iako se radi o prvoj utakmici, pobjeda bi Hrvatskoj olakšala daljnji tijek natjecanja, a rukometaši će u petak imati veliku podršku navijača.
Sport / Rukomet | 08. 01. 2024. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski rukometaši u petak u Manheimu otvaraju Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Pred Hrvatima je veliki sudar protiv Španjolske u dvoboju koji puno toga može donijeti.

Iako se radi o prvoj utakmici, pobjeda bi Hrvatskoj olakšala daljnji tijek natjecanja, a rukometaši će u petak imati veliku podršku navijača.

Praktički domaćinska atmosfera očekuje ih u SAP Areni koja može primiti 14.500 navijača za rukometne dvoboje, nešto poput Arene Zagreb.

Interes za utakmicu je ogroman, brojni Hrvati koji žive u blizini dvorane nisu uspjeli doći do ulaznica, ali ima i onih koji u dvoranu stižu iz Hrvatske, Švicarske i Austrije, prenosi Gol.hr

U petak se u SAP Areni igra prvo dvoboj Austrije i Rumunjske, a onda od 20:30 teški klasik, sudar rukometnih sila Hrvatske i Španjolske.

Foto: HRS Facebook / Hrvatska rukometna reprezentacija

Može se očekivati da će Španjolci biti u manjini, pa je moguće da ćemo na tribinama vidjeti i deset tisuća Hrvata koji s nestrpljenjem čekaju hrvatsku himnu i početak prvenstva.

U nedjelju igramo protiv Austrije i za tu utakmicu više nema ulaznica, a grupnu fazu završavamo 16. siječnja protiv Rumunjske i za taj dvoboj postoji nešto ulaznica na EHF-ovim stranicama.

Hrvatsku nakon grupne faze očekuje još veća ludnica. Iz Manheima se seli u Köln u spektakularnu Lanxess Arenu, koja ima kapacitet od čak 19.500 navijača.

Ako bude sreće, OVDJE možete kupiti ulaznice.

Kopirati
Drag cursor here to close