Predali dokumentaciju

Rukometni klub Galeb se vraća u prvu ligu FBiH

Od 23. veljače ove godine klub će službeno otvoriti vrata vrata svojih prostorija, a istog dana će u prodaju pustiti i sezonske članske karte te će i na taj način dati priliku građanima da podrže rad kluba.
Sport / Rukomet | 17. 02. 2023. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Rukometni klub Galeb se vraća u prvu ligu FBiH

Rukometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine poslan je zahtjev za pristupanje "Galebica" prvoj ligi FBiH. Njihov cilj je kako navode, formiranje seniorskog tima i na korak su do ostvarenja istog.

"Predali smo potrebnu dokumentaciju rukometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine kako bismo slijedeće sezone pristupili prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Pristupanjem rukometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine bit će ostvareni svi uvjeti za formiranje seniorskog tima i pohod ka vrhu bosansko-hercegovačkog rukometa gdje "Galeb" pripada" priopćio je direktor kluba Dženan Duraković.

Također klub će od 23. veljače ove godine službeno otvoriti vrata vrata svojih prostorija, a istog dana će u prodaju pustiti i sezonske članske karte te će i na taj način dati priliku građanima da podrže rad kluba.

"U prodaji će biti četiri izdanja članskih kartica, junior, bronzano, srebreno i zlatno izdanje. Prve četiri karte neće biti dostupne javnosti nego će nositi imena klupskih legendi Amele Dizdarević, Osmana Kljake, Gorana Berhamovića i Mirsada Huskovića koji više nisu među nama " rekao je Duraković.

Kopirati
Drag cursor here to close