Kakanj Open

Mostarske galebice i galebovi opet do sjajnih odličja

Sport / Ostali sportovi | 05. 12. 2022. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlade galebice i galebovi nastupili su na 14. po redu Međunarodnom judo turnir "KAKANJ OPEN 2022" i prikazali odlične borbe, druženje, disciplinu i navijanje.

Na turniru je nastupilo preko 25 klubova s oko 400 natjecatelja ukupno, uzrasta od U9 do U18. Mostarska Neretva je imala ukupno 16 natjecatelja od U9 do U13, a ukupno su osvojili 19 sjajnih odličja.

Bez ijednog nastupa u uzrastu U15 i U18 Neretvini članovi uspjeli su ekipno osvojiti 5.mjesto što je veliki uspjeh.

Mora se još naglasiti da je na turniru nastupilo i 6 novih Neretvinih članova, kojima je ovo bio prvi turnira, te je ovaj uspjeh imao i veću težinu. Ukupno je osvojeno 19 sjajnih odličja, od toga 3 zlatne, 6 srebrenih i 10 brončanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su:

Luka Glavaš
Jelena Ćeško
Karlo Kljajo

Srebrene medalje osvojili su:

Danis Gološ
Leona Puce
Noa Naletilić
Gabrijela Previšić x 2
Karlo Marić

Brončane medalje osvojili su:

Jakov Zovko
Tino Martinović
Adnan Gološ
Jelena Ćeško
Josip Ćavar
Dani Hadžić
Karlo Knezović
Ermin Gološ
Vlado Glavaš
Karlo Kljajo

"Sve čestitke našim članovima koji se trude, slušaju svoje trenere i što su postali jedna složna ekipa. Rezultat svega toga je sportski uspjeh i što vlada pravo prijateljstvo među njima na tatamiju i izvan njega. Do kraja godine ostao je još jedan judo turnir na kojem ćemo nastupiti i ovu sjajnu sportsku sezonu privesti kraju tradicionalnim domjenkom i nagradama za najuspješnije sportaše našeg kluba", priopćio je JK Neretva Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close