Novi rezultat

Rukometašice Viteza se plasirale na završnicu Državnog prvenstva BiH

"Cijelu sezonu spremali smo se i vrijedno radili kako bismo potvrdili kvalitetu te ponovno osigurali plasman među najbolje sastava BiH.''
Sport / Rukomet | 16. 05. 2022. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Novi veliki uspjeh za kadetkinje

Novi veliki rezultat upisale se rukometašice Rukometne akademije Vitez, a sve zahvaljujući odličnoj igri koju kontinuirano pokazuju unutar Prve lige Herceg-Bosne u kategoriji igračica do 15 godina starosti- kadetkinje.

Naime, pobjedom u posljednjoj utakmici ligaškog dijela natjecanja, u kojoj su uvjerljivo, 17:10, nadigrale sastav Zrinjskog iz Mostara, Vitežanke su osigurale odlično treće mjesto i plasman među devet najboljih sastava BiH. U ligaškom dijelu natjecanja Vitez, kojeg s klupe vodi vrijedni rukometni djelatnik, a ranije rukometni vratar Danijel Papić, iza sebe ostavio je prvakinje BiH Grude te ekipe iz poznatih rukometnih sredina, Zrinjski, Međugorje, Čapljinu...

Završnica državnog prvenstva igrat će se u prvom vikendu lipnja, dok će raspored odigravanja utakmica biti poznat po određivanju grada domaćina završnice. Napominju, kako je prošle sezone upravo Vitez bio domaćin najboljim mladim rukometašicama BiH, što je svakako jedno od najvećih priznanja Rukometnoj akademiji Vitez.

"Cijelu sezonu spremali smo se i vrijedno radili kako bismo potvrdili kvalitetu te ponovno osigurali plasman među najbolje sastava BiH. Naše igrače posjeduju ogroman talent koji marljivim radom daje rezultate. Siguran sam kako nam je to zalog dobrih rezultata i u budućnosti", rekao je u izjavi za medije Danijel Papić.

U nedjelju 15. svibnja 2022. godine su u Gradskoj dvorani u Vitezu igrane još tri rukometne predstave u kojima su kadeti Viteza poraženi od vršnjaka iz Mostara rezultatom 24:32 dok je najmlađa skupina djevojčica Viteza slavila pobjedu. Ženski sastav starijih kadetkinja poražen je rezultatom 12:19.

Bogat rukometni dan u Vitezu završio je druženjem igrača i igračica obje ekipe te stručnog osoblja gdje je posebno emotivan bio susret trenerice Zrinjskog, Vitežanke Ivane Mlakić s kolegama iz Viteza.

Kopirati
Drag cursor here to close