Peto kolo

Rukometaši Zrinjskog uz novu maskotu očekuju pobjedu nad Čelikom

Sport / Rukomet | 05. 10. 2016. u 10:56 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši mostarskog Zrinjskog nakon četiri odigrana kola Premijer lige BiH imaju 4 boda, a trener Mostaraca Zdravko Medić kaže kako ne može biti zadovoljan ostvarenim učinkom, iako su njegovi rukometaši imali iznimno težak raspored na startu prvenstva.

U četiri uvodne utakmice Zrinjski se sastajao s momčadima koje pretendiraju na sami vrh ljestvice, i to tri puta u gostima (neriješeno u Vogošći i porazi u Maglaju i Derventi), a na svom parketu je pobijedio banjolučki Borac.

''Mnogi će reći nije loše, ali ja ne mogu biti zadovoljan. Nisam nezadovoljan izvedbom i zalaganjem svojih igrača, već činjenicom da su oba poraza bila jako tijesna, a jedini razlog tih poraza bilo je naše neiskustvo i mladost'', kazao je trener Medić na konferenciji za novinare održanoj uoči susreta 5. kola Zrinjski - Čelik.

Po njegovim riječima, rutina i iskustvo ne mogu se steći preko noći, no kako sezona bude odmicala Zrinjski će biti sve bolji.

Kada je u pitanju predstojeća utakmica protiv Čelika, trener Zrinjskog najavljuje pobjedu.

''Čelik je po kvaliteti vjerojatno negdje u sredini ljestvice, a mi smo pred početak sezone rekli da nitko iz Mostaru neće odnijeti bodove. Apsolutni smo favoriti i nadam se da će moji momci, uz veliku podršku gledatelja, odigrati još jednu dobru utakmicu i doći do pobjede'', poručio je Medić.

Utakmica Zrinjski – Čelik igra se u petak, 7. listopada, u dvorani na Bijelom Brijegu, s početkom u 18:30 sati, a prije same utakmice gledateljima će biti prezentiran Zrinja – nova maskota mostarskih rukometaša.

Kopirati
Drag cursor here to close