Trebali gostovati Portu

Rukometaši Zagreba zapeli na aerodromu, na kraju ništa od utakmice

Na kraju su u večernjim satima rukometaši završili u hotelu, u planu je bilo da se putovanje nastavi u četvrtak, međutim iz sjedišta EHF-a u Beču stigao je mail u kojem stoji da utakmice u Portu u četvrtak neće biti.
Sport / Rukomet | 16. 02. 2023. u 00:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Zagreba su protiv Porta trebali u srijedu igrati utakmicu Lige prvaka, ali je sve ostalo na tome - trebali. Put za Portugal je krenuo iz Zagreba, sljedeća stanica je bio Frankfurt, iz kojeg se trebao nastaviti za Porto.

Međutim, momčad je naišla na probleme, u Frankfurtu je otkazano više od 200 letova Lufthanse, a među njima i onaj prema Portu. Čekali su, tražili način da se probiju do Portugala, ali nije išlo. Razmatralo se čak da EHF po ekipu pošalje čarter, ali je to otpalo. Nudili su se letovi preko nekih destinacija do Porta, jer su direktni za Porto bukirani (dva dnevno).

Na kraju su u večernjim satima rukometaši završili u hotelu, u planu je bilo da se putovanje nastavi u četvrtak, međutim iz sjedišta EHF-a u Beču stigao je mail u kojem stoji da utakmice u Portu u četvrtak neće biti, jer je zbog problema koji su zagrebaši imali s letovima odgođena. Tako će zagrebaši umjesto u Portugal kući i u subotu ih čeka domaća prvenstvena utakmica protiv Gorice, no vidjet ćemo što će prije toga reći EHF, jer sljedeće kolo Lige prvaka je već sljedeći tjedan, pa tu sigurno neće biti dugih odluka i odgoda. EHF će se po tom pitanju oglasiti vrlo brzo.

Kopirati
Drag cursor here to close