Franck BiH

RK Izviđač Ljubuški dobio novog sponzora

Mnogima u Ljubuškom i Županiji Zapadnohercegovačkoj rukomet predstavlja istinsku strast koja privlači i motivira veliki broj mladih talenata.
Sport / Rukomet | 25. 01. 2023. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Franck BiH novi je sponzor Rukometnog kluba Izviđač Ljubuški. Ugovor o sponzorskoj podršci za 2023. godinu potpisali su Toni Kraljević, predsjednik kluba i Edin Škaljić, direktor Francka u Bosni i Hercegovini.

"Raduje nas što se Franck pridružuje velikoj obitelji Rukometnog kluba Izviđač Ljubuški. Vjerujem da su prepoznali ambiciju i snagu koju imamo i koju s puno entuzijazma i sportskog duha pokazujemo na terenu. Naš novi sponzorski partner će nam pomoći da se još više razvijamo i pobjeđujemo na terenu. Franck je prepoznao kvalitetu našeg kluba i naših igrača te smo zahvalni što su se odlučili pridružiti našem putu prema uspjehu. Ova suradnja će omogućiti Izviđaču Ljubuški da nastavi s razvojem kluba i omogućiti nam da se još više fokusiramo na ciljeve koji su nam najvažniji. Hvala Francku na podršci i radu s nama!", poručuju iz RK Izviđač Ljubuški.

Mnogima u Ljubuškom i Županiji Zapadnohercegovačkoj rukomet predstavlja istinsku strast koja privlači i motivira veliki broj mladih talenata, a stručni kadrovi RK Izviđač na najbolji ih mogući način usmjeravaju prema ostvarivanju vrhunskih rezultata.

"Kao kompanija s više od 130 godina uspješnog poslovanja, Franck je prepoznao dugu i bogatu tradiciju kluba te kvalitetu i uspjehe koje postižu na terenu na nacionalnoj i europskoj razini. Veliko nam je zadovoljstvo što na ovaj način možemo podržati njihov trud, zalaganje i vrhunske rezultate, ali jednako tako i ulagati u talentirane mlađe igrače. RK Izviđač ima izvrsne juniorske i kadetske selekcije koji su budućnost kluba, ali i rukometa u BiH. Vjerujemo kako će s našom sponzorskom podrškom moći na još kvalitetniji način nastaviti pružati najbolje moguće uvjete za rad i razvoj svih uzrasta unutar kluba. RK Izviđač ponosan je predstavnik i najbolji ambasador svoga grada Ljubuškog i cijele Bosne i Hercegovine. Radujemo se suradnji sa Izviđačem Ljubuški i podržavamo ih u njihovim ciljevima", rekao je Edin Škaljić prilikom potpisivanja ugovora.

Kopirati
Drag cursor here to close