Humanitarna akcija

Povijesni dres Mirsada Terzića prodan za 2250 KM

Početna cijena bila je 70 KM, a iz dana u dan pristizale su ponude u visini od nekoliko stotina eura.
Sport / Rukomet | 25. 06. 2019. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija u suradnji s obitelji Terzić, prodala je preko humanitarne aukcije povijesni dres Mirsada Terzića u kojem je odigrao zadnju utakmicu s kojom se BiH reprezentacija plasirala na EURO. Sav novac će biti doniran za liječenje djevojčice Lejne Smajić, a dres je preko javnog nadmetanja kupio RK Sloboda iz Tuzle za 2250 KM.

Dres rukometne reprezentacije BiH sa brojem 14 u kojem je Terzić odigrao povijesnu utakmicu protiv Češke u kojoj je reprezentacija BiH slavila rezultatom 24:23 i plasirala se prvi put na Europsko prvenstvo se nalazio se na aukciji na Facebook stranici rukometne reprezentacije BiH.

"Zadovoljstvo mi je da će moj dres kojeg sam natopio  znojem za reprezentaciju BiH, otići u humanitarne svrhe i što ćemo bar na tren ovim postupkom osvijestiti javnost da je pomoć zaista potrebna djevojčici Lejni Smajić.

Želim da se zahvalim svim ljudima dobre volje koji su sudjelovali u aukciji, i naravno svojoj supruzi Dinki koja je i glavni pokretač ove humanitarne aukcije, ali i svih pozitivnih stvari u mom životu", rekao je Mirsad Terzić.

Početna cijena bila je 70 KM, a iz dana u dan pristizale su ponude u visini od nekoliko stotina eura. Pobjednik ove humanitarne aukcije je RK Sloboda Tuzla, a njihova ponuda iznosila je 2250 KM!

"Najprije želimo pozdraviti ovu humanu gestu naše reprezentacije, a preko koje smo dobili priliku da još jednom pomognemo maloj Lejni da nastavi svoje djetinjstvo što bezbrižnije. RK Sloboda će i dalje sudjelovati u humanitarnim akcijama, jer ništa što mi radimo nije vrijedno niti važno kao što je sačuvati jedan mladi život... Ovom prilikom pozivam sve klubove da također sudjeluju u akciji prikupljanja sredstava, a RK Sloboda neće stati samo na ovome, jer ne smijemo zaboraviti djeca su ukras svijeta ali i budućnost ove zemlje", izjavilo je Ismar Šabović predsjednik Upravnog odbora Slobode.

Novac će biti doniran djevojčici Lejni Smajić koja se bori s teškom bolešću i potrebno joj je 300.000 KM za liječenje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close