Egipat 2021

Remi Brazila protiv prvaka Europe; Nijemci ubili Urugvajce u pojam

Brazil je na način kao Japan protiv Hrvatske, remizirao s europskim prvacima. Španjolska - Brazil bilo je također 29:29. Urugvaj je pak teško stradao u susretu s Nijemcima, jer je konačni rezultat nevjerojatnih 43:14.
Sport / Rukomet | 15. 01. 2021. u 22:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U provom kolu Svjetskog rukometnog prvenstva 2021. aktualni svjetski prvaci Danci uvjerljivo su slavili protiv Bahreina 34:20 i laganim, ali sigurnim koracima kreću prema drugom krugu.

Danska je odigrala odličnu utakmicu i zasluženo razbila Bahrein koji se nada prolazu u drugi krug pored Argentine i Konga.

Argentina je svladala Kongo rezultatom 28:22.

Skupina D zanimljiva je i Hrvatskoj jer se ta skupina križa s onom u kojoj su smješteni Kauboji.

U večernjem terminu Poljaci su slavili protiv Tunisa 30:28, iako je Tunis opasno prijetio i čak nekoliko puta vodio +4 u prvom dijelu, ali Poljaci su se uspjeli probuditi i slaviti protiv afričke reprezentacije.

U istoj je skupini Brazil, na način kao Japan protiv Hrvatske, remizirao s europskim prvacima. Španjolska - Brazil bilo je također 29:29.

U prvom poluvremenu su Španjolci stekli prednost od tri pogotka (16:13), ali u drugom su Brazilci izveliki veliki preokret i u posljednju minutu ušli s vodstvom od 29:28. Španjolska je izjednačila i potom obranila posljednji napad Brazila, izbjegavši poraz.

Mađarska je u skupini A upisala pobjedu protiv Zelenortske Republike 34:27 i uz Njemačku je glavni favorit skupine u kojoj je još i Urugvaj.

Urugvaj je pak teško stradao u susretu s Nijemcima, jer je konačni rezultat nevjerojatnih 43:14.



Kopirati
Drag cursor here to close