Marino Marić

Možemo puno napraviti, ali i zabrljati

Marić je poslije prvog kruga proglašen za najboljeg pivota.
Sport / Rukomet | 23. 01. 2021. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Publika uvijek očekuje bolje, ali dobro se osjećamo i zadovoljni smo učinjenim'', rekao je za Dnevni list Marino Marić koji igra jako dobar turnir na 27. po redu Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Marić je poslije prvog kruga proglašen za najboljeg pivota.

''Osjećam se dobro na terenu, momci dosta proigravaju na crtu. Ispalo je da sam zabio dosta golova. Međutim to dosad nisu top ekipe, tako da je bilo više prostora za mene kao pivota. Ali nadam se da ću nastaviti u ovakvoj formi, dobro se osjećam. Proglašenje za najboljeg pivota prvog kruga mi godi, ali to je ipak prvi krug. Mi smo imali lakši ždrijeb, a drugi su se kidali, ginuli, tako da vidjet ćemo na kraju. Na kraju se sve zbraja'', rekao je Marić u razgovoru za Dnevni list.

''Ekipa smo koja može puno napraviti, ali i zabrljati. Sve ovisi kakav nam je pristup, stoji li obrana dobro, prate li nas golmani, je li napad učinkovit… Ako krenemo kako znamo, sigurno možemo dobaciti daleko. Prvi cilj je Argentina, već pomalo maštamo o polufinalu, a tamo bi trebali ići na Dance koji su jedna od najkompletnijih ekipa na ovom turniru. Sve ostale ekipe nemaju baš konstantu u igri. Tu su naravno i Francuzi, Norvežani, Španjolci… Mađari su dobro odigrali, Poljaci su jako dobri, Slovenci, pa Portugal, domaćini Egipćani… Sve su to dobre ekipe, pa ćemo vidjeti tko će se naći u polufinalu'', rekao je, između ostalog, za Dnevni list Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close