HBW Balingen-Weilstetten

Mostarski Plemić Filip Vistorop na korak do ulaska u 1. Bundesligu

Vistorop je nastavio sa odličnim igrama i kao srednji vanjski gdje trenutno igra u HBW Balingen-Weilstetten, a sve više i više preuzima odgovornost u važnim utakmicama i ključnim trenucima.
Sport / Rukomet | 14. 05. 2023. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filip Vistorop je bivši igrač HMRK Zrinjski i PPD Zagreba, a 2019. godine odigrao je ključnu ulogu u osvajanju juniorskog srebra za hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. U PPD Zagrebu je proveo četiri godine, a bio je jedan od najzaslužnijih što su se rukometaši PPD Zagreba plasirali u finale završnog turnira SEHA Gazprom lige 2021. godine u Zadru.

Filip je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica, postigao osam pogodaka kao srednji vanjski, a takav učinak ima malo koji organizator igre i odveo PPD Zagreb u finale. Filip Vistorop svojom dobrom igrom u Final Four SEHA Gazprom lige izabran je u najboljoj sedmorici turnira kao najbolji lijevi vanjski.

Vistorop je nastavio sa odličnim igrama i kao srednji vanjski gdje trenutno igra u HBW Balingen-Weilstetten, a sve više i više preuzima odgovornost u važnim utakmicama i ključnim trenucima.

U sinoć odigranom 33. kolu 2. Rukometne Bundeslige između HBW Balingen-Weilstetten i ThSV Eisenacha (prvog i drugog na tabeli), odigrana je uzbudljiva utakmica koja je završila podjelom bodova (25:25), a odličnu partiju je pružio Vistorop koji je bio najbolji strijelac sa 6  pogodaka i 3 asistencije.

Posebno treba istaknuti odlične igre u prethodnom 29. i 31. kolu 2. Rukometne Bundeslige, gdje je Vistorop donio ključne bodove za svoj klub.

U 31. kolu 2. Rukometne Bundeslige odigrane između HBW Balingen-Weilstetten i TuS N-Lübbecke, dvije sekunde prije kraja u posljednjem slobodnom bacanju Filip Vistorop je zakucao loptu u gol za pobjedu HBW Balingen-Weilstettena 28:27 .

Filip Vistorop je i u 29.kolu na gostovanju kod HSG Nordhorn-Lingena dvije sekunde prije posljednjeg zvižduka također pogodio za pobjedu i donio vrijedne bodove za HBW Balingen.

Sa svojim klubom Filip čvrsto drži prvu poziciju i sigurnim koracima ide ka ulasku u najjaču 1. Bundesligu.

Kopirati
Drag cursor here to close