Veliki uspjeh

Mostarac Filip Vistorop odveo HBW Balingen-Weilstetten u 1. Bundesligu

Sezona za Vistoropa u HBW Balingen-Weilstetten, je bila kao iz snova, a odigrao je do sada 23 utakmice, te dao 81 pogodak i 82 asistencije po kojima se vidi da je Vistorop bio pravi lider svog kluba.
Sport / Rukomet | 21. 05. 2023. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sinoć odigranom 35. kolu 2.Rukometne Bundeslige između HBW Balingen-Weilstetten i SG BBM Bietigheim, odigrana je uzbudljiva utakmica uz rezultatsku neizvijesnost samo u prvom poluvremenu koje završava 20:17, ali ipak Balingen u prepunoj dvorani preko 3.000 gledatelja uz glasno navijanje svojih vijernih navijača utakmicu završava pobjedom i to rezultatom 41:28.

Filip Vistorop pružio je odličnu partiju sa 4 pogotka i 4 asistencije i tako sa svojim klubom tri kola prije završetka lige postaje siguran prvak 2. Rukometne Bundeslige za sezonu 2022/2023 , a samim tim osigurava i ulazak u najjaču ligu svijeta 1.Bundesligu.

Inače sezona za Vistoropa u HBW Balingen-Weilstetten, je bila kao iz snova, a odigrao je do sada 23 utakmice, te dao 81 pogodak i 82 asistencije po kojima se vidi da je Vistorop bio pravi lider svog kluba.

Odlične partije Filipa Vistoropa nisu nezapažene i samim tim izbornik hrvatske muške reprezentacije objavio je novi popis kandidata za okupljanje Kauboja na kojem se nalazi i Vistorop. Kontrolno okupljanje na rasporedu je od 13. do 18. lipnja u Zagrebu.

Kopirati
Drag cursor here to close