Rukomet

Legendarni Kasim Kamenica stekao zvanje master coucha

Sport / Rukomet | 25. 06. 2016. u 16:11 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kasim Kamenica, naš proslavljeni rukometni stručnjak i bivši izbornik reprezentacije BiH, na seminaru EHF-a u Kragujevcu na kojem su sudjelovala brojna poznata trenerska imena iz Srbije, Slovenije, Rumunjske, Makedonije i Crne Gore stekao je zvanje master coucha.

Popularni Kameni na seminaru je odbranio diplomski rad na temu ''Suradnja bekova sa pivotmenom u napadu na plitke obrambene formacije'' i na taj način postao jedini trener u BiH sa ovom diplomom.

''Trener uvijek mora da se educiera bez obzira kakve rezultate ima u karijeri. Naravno kako mi je drago što sam stekao ovo zvanje i neću na tome stati. Na seminaru sam bio ispred Rukometnog saveza Slovenije, jer Bosna i Hercegovina još uvijek ne sudjeluje u ovom programu edukacije trenera'' kaže Kasim Kamenica.

Kamenica je u bogatoj trenerskoj karijeri između ostalih trenirao Zagreb, sarajevsku Bosnu, Prule, Celje, Pelister, te reprezentacije Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.

Nakon obrane diplomskog, Kamenici su na uspjehu među prvima čestitali članovi komisije prof.dr Vladimir Koprivica i prof.dr. Zoran Valdevit.

Kopirati
Drag cursor here to close