Najkorisniji hrvatski igrač

Karačić: Svi će dati sve od sebe pa što dragi Bog da

"Jednostavno, u nekim trenucima nije bila prava Hrvatska, nije sve išlo po planu. Je li pritisak učinio svoje ili nije? Rezultat pokazuje da jest. Oni su bili slobodniji, raspucaniji, sve im je živo ulazilo", kazao je Karačić.
Sport / Rukomet | 14. 01. 2023. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Glas Istre / Hrvatski rukometaš Igor Karačić

Hrvatska je doživjela bolan poraz od Egipta, ali turnir se nastavlja i Kauboji će morati težim putem tražiti svoj put prema četvrtfinalu.

Igor Karačić, najkorisniji igrač hrvatske reprezentacije sa četiri gola i pet asistencija, uvijek je u svojim izjavama bio realan i iskren pa tako i ovaj put.

"Ne trebamo se skrivati, moramo se pogledati u oči. Turnir se nastavlja, tek je prva utakmica, ali bit će jako teško. Svi dečki, dok smo tu, dat ćemo sve od sebe iz utakmice u utakmicu pa što dragi Bog da. Jednostavno, u nekim trenucima nije bila prava Hrvatska, nije sve išlo po planu. Je li pritisak učinio svoje ili nije? Rezultat pokazuje da jest. Oni su bili slobodniji, raspucaniji, sve im je živo ulazilo".

"Golman im je nekad, u ključnim trenucima, kad im je pucala zona, dobro pomagao. Razlika je takva kakva jest. Na kraju smo prosipali lopte, olako smo ih davali, kad je već bilo šest, sedam razlike. Prva utakmica nije ispala onako kako smo željeli, nadam se da ćemo pobijediti u ove ostale dvije utakmice, otići u Malmo i boriti se do kraja", rekao je iskusni Mostarac.

Kopirati
Drag cursor here to close