Fešta u Raštanima

Kako se utakmica BiH i Hrvatske gledala u domu Igora i Ivana Karačića

Sport / Rukomet | 23. 01. 2015. u 18:34 Z. S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda utakmica između Hrvatske i Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Kataru nije imala rezultatske važnosti, bila je izuzetno važna za obitelj Karačić u Raštanima.

Ante i Ankica Karačić, otac i majka hrvatskog reprezentativca Igora i bosanskohercegovačkog Ivana, dosad su više puta gledali svoje sinove kako igraju jedan protiv drugog, no ovo je bilo prvi put da igraju na ovako velikoj sceni.

Bratski okršaj na svjetskom rukometnom prvenstvu Karačićevi su gledali u društvu obitelji i prijatelja Ivana i Igora, no ne samo u njihovom društvu. Naime, u njihovu obiteljsku kuću u Raštanima došlo je osam TV ekipa i barem četrdesetak novinara iz raznih redakcija.

Premda je bila puna kuća, Ante i Ankica nisu gubili manire fenomenalnih domaćina i trudili su se da svakome u ovom velikom danu za njihovu obitelj budu na usluzi.

“Hvala svima koji su došli. Igor i Ivan nisu mogli vjerovati kada sam im rekao koliko se novinara najavilo, ali i oni su presretni. Ponosan sam i sretan, ali mislim da ću tek za nekoliko dana shvatiti što se zapravo događalo ovih dana”, kazao je Ante Karačić za Bljesak.info, čija je ekipa također posjetila Ivanovu i Igorovu obitelj.

Inače, utakmica se gledala u navijačkoj, ali i svečarskoj atmosferi. Navijalo se uglavnom za Hrvatsku, ali svaki dobar potez ili gol reprezentacije BiH dočekan je pljeskom. Ipak, najveći pljesak dobio je Igor Karačić čije je proglašenje za igrača utakmice dočekano ovacijama.

Kopirati
Drag cursor here to close