Vikinzi između sebe

Island 'erumpirao' od gorčine: "Dancima ionako ne možeš vjerovati"

"Dancima se ionako ništa ne može vjerovati, autor bi to trebao znati jer živi u Kopenhagenu", piše internetski portal Visir nakon što je Island 'zaslugom' Danske ispao iz kombinacija za polufinale Eura.
Sport / Rukomet | 27. 01. 2022. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su na poluvremenu gubili s pet golova razlike, Francuzi su na kraju uspjeli slaviti protiv Danske (30:29) i tako osigurati prolaz u polufinale Europskog rukometnog prvenstva. Iz polufinala su izbacili Island, koji je "erumpirao" od tuge, ali i gorčine prema Dancima.

Njihov najtiražniji dnevni list Frettabladid napisao je da je ovo tužan rezultat za njihove rukometaše, a potom su dodali da je danska rukometna reprezentacija izgubila već dobivenu utakmicu.

Internetski portal Visir nakon utakmice je "zahvalio" Dancima: "Hvala vam ni na čemu".

Autor istog članka dotaknuo se njihove velike prednosti na poluvremenu, a onda dodao: "Dancima se ionako ništa ne može vjerovati, autor bi to trebao znati jer živi u Kopenhagenu."

Također, brojni Islanđani izrazili su nezadovoljstvo na Twitteru. Tako je islandski vratar Bjorgin Pall Gustavsson, koji je osvojio nekoliko medalja s rukometnom reprezentacijom, napisao:

"A baš sam pomislio da ova izolacija ne može biti gora..."

Iako je razbio Crnu Goru s deset golova razlike (34:24), Island će se na kraju boriti s Norveškom za osvajanje petog mjesta, piše Gol.hr.

Mnogi će kazati kako je osvajanje petog mjesta, ako ništa, veći uspjeh od četvrtog - barem turnir završavaš pobjedom...

Kopirati
Drag cursor here to close