Borba za četvrtfinale

Hrvatski izbornik: Ostvarili smo lijepu pobjedu, ali ne smijemo puno proslavljati

"Ne smijemo puno proslavljati, jer nas čekaju još dvije važne utakmice, ako želimo probati se dokopati četvrtfinala", istaknuo je Obrvan.
Sport / Rukomet | 07. 12. 2023. u 19:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatske rukometašice pobijedile su reprezentaciju Crne Gore s 26-25 u prvoj utakmici drugog kruga Svjetskog prvenstva, čime su ostale u igri za plasman u četvrtfinale.

Na dvoboj se osvrnuo i izbornik Ivica Obrvan.

"Uz sve probleme koje imamo od početka, odigrale su jako dobru utakmicu koja nas je ostavljale žive na turniru. Malo smo na kraju nedostatkom snage zakomplicirali situaciju, ali srčanost, borbenost, ideja i realizacija na terenu nas je nagradila, tako da smo ostvarili jako lijepu pobjedu. Ne smijemo puno proslavljati, jer nas čekaju još dvije važne utakmice, ako želimo probati se dokopati četvrtfinala.

Obrana je bila dobra, a u odnosu na Švedsku, bio je puno maštovitiji napad. Valentina Blažević je sigurno večeras povezala redove što se tiče napada premda nije spremna, jer nije nekoliko mjeseci igrala ni trenirala rukomet. Ovo su joj bili prvi kontakti s loptom, što se i ne zna. Kapa do poda što se tiče njenog angažmana. Mislim da smo dominirali cijelu utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili", naglasio je Obrvan. 

Kopirati
Drag cursor here to close