Vratar BiH

Grahovac: Odlučila je nedisciplina naše momčadi

Grahovac je u završnici prvog poluvremena bio strijelac izjednačujućeg pogotka, a zatim je serijom od pet uzastopnih obrana na kraju prvog i početkom drugog dijela susreta bio najzaslužniji za preokret.
Sport / Rukomet | 12. 01. 2020. u 22:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nebojša Grahovac, jedan od najboljih pojedinaca rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine u nedjeljnom porazu od Portugala (27:24) u 2. kolu Europskog prvenstva, nakon susreta je izjavio da je utakmicu odlučila nedisciplina bh. reprezentacije.

''Moramo biti samokritični, da pođe svatko od sebe. To je ono što nas odvaja od samog vrha. Pokazali smo da imamo kapacitete da možemo igrati s najvećima. U jednom trenutku smo vodili s dva razlike. Međutim, disciplinu,  koja treba biti u napadu i obrani, u nekim trenutcima jednostavno nismo proveli na teren. To nas je koštalo. Ekipe kao što su Norveška, Portugal ili naš sljedeći protivnik - Francuska takve greške kažnjavaju'', kazao je vratar bh. momčadi.

Grahovac je u završnici prvog poluvremena bio strijelac izjednačujućeg pogotka, a zatim je serijom od pet uzastopnih obrana na kraju prvog i početkom drugog dijela susreta bio najzaslužniji za preokret, kada je bh. momčad povela s 14:12.

Kopirati
Drag cursor here to close