Šesti poraz

Füchse Berlin u nastavku slomio Izviđač

Freihöfer je postigao šest golova, Jacobs pet, Orlov četiri. Kod Izviđača odlična partija Filipa Odaka koji je zabio čak deset golova.
Sport / Rukomet | 06. 12. 2023. u 01:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju je to bio više nego častan oproštaj. Iako su upisali svih šest poraza, rukometaši Izviđača su odigrali nekoliko dobrih utakmica ove sezone u Europskoj ligi.

Posebno u gostima protiv Chambéryja i na kraju Füchse Berlina. Slično kao u prvoj utakmici, jednostavno Izviđač nije izdržao u visokom ritmu. Na početku su domaći rukometaši pokušali nametnuti jaki ritam, poveli su 5:1, ali je Izviđač uzvratio serijom 5:0, pa je nastavak prvog dijela prošao poprilično izjednačeno.

Nakon prvog poluvremena Füchse Berlin je vodio 16:15, ali je otvaranje drugog dijela bilo jako loše po Izviđač. Domaći su napravili seriju 9:0 i utakmica je tu bila definitivno odlučena.

U drugom poluvremenu rukometaši Izviđača su postigli svega osam golova pa je upisan i šesti poraz 34:23. Freihöfer je postigao šest golova, Jacobs pet, Orlov četiri. Kod Izviđača odlična partija Filipa Odaka koji je zabio čak deset golova. Kireev je imao velikih 16 obrana, Suljević i Alihodžić zajedno deset.

Kopirati
Drag cursor here to close