EHF Europska liga

Fuchse Berlin na kraju slavio 12 razlike

Utakmicu su gosti počeli "lomiti" u posljednjih 15 - tak minuta. U 44. minuti je bilo 18:22, nakon gola Andersson, Füchse Berlin odlazi na 19:28. U tih osam - devet minuta domaći rukometaši su uspjeli postići samo jedan gol.
Sport / Rukomet | 24. 10. 2023. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju je završilo za rukometne prilike velikih 12 razlike. Međutim, kada se stvari postave na stol, kada se zna da je klub iz Njemačke jedan od najvećih u Europi, da je branitelj naslova i jedan od favorit za novu titulu u ovom takmičenju,  da je vodeća ekipa Bundeslige iz poraza, onda krajnjih 22:34 i ne izgleda toliko strašno.

Posebno ako se zna da je Izviđač uspio do poluvremena držati utakmicu u egalu. Činilo se kada je Füchse Berlin golom Gidsela otišao
na +4 u 19. minuti, da bi utakmica mogla vrlo brzo ući u jednosmjernu ulicu. Međutim, to se nije dogodilo.

Izviđač je golom Bebeka došao na 12:12. Ipak, u nastavku utakmice gosti nisu dozvoli kompliciranje situacije na terenu. Utakmicu su počeli lomiti u posljednjih 15 - tak minuta. U 44. minuti je bilo 18:22, nakon gola Andersson, Füchse Berlin odlazi na 19:28. U tih osam- devet minuta domaći rukometaši su uspjeli postići samo jedan gol.

Alihodžić i Suljević su kombinirano imali 10 obrana što je ipak premalo u susretu protiv jednog ovakvog protivnika. Sam Milosavljev na drugoj strani je sakupio deset, sedam je dodao Kireev. Diano Ćesko je kod Izviđača postigao pet golova, Mihael Bebek četiri, po tri su dodali Odak, Dželilović i Pavlović. Očekivano kod Füchse Berlin, Danas Gidsel sedam golova, Andersson, Tollbring i Marsenić su se po pet puta upisali u strijelce. 

Kopirati
Drag cursor here to close