Nakon odluke UO HRS

Červar: Gobac misli da je otac rukometa

"Ja nisam bio nikakav koordinator seniorske reprezentacije. Dapače, postoji službeno ugovor koji ne govori o tome i to mi je žao. Takve laži da se mogu prihvatiti, javno govoriti, e to je hrabrost...', pričao je ljutiti Lino Červar za RTL Danas.
Sport / Rukomet | 03. 02. 2023. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza u srijedu je saslušao izvještaj koordinatora struke Line Červara o nastupu reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj i nije ga prihvatio. Potom je taj isti Upravni odbor izglasao ukidanje funkcije koordinatora struke pa je samim time i Lino Červar razriješen dužnosti.

I dok će sada već bivšeg izbornika Horvata naslijediti Goran Perkovac, Červarov nasljednik je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac.

"Ja nisam bio nikakav koordinator seniorske reprezentacije. Dapače, postoji službeno ugovor koji ne govori o tome i to mi je žao. Takve laži da se mogu prihvatiti, javno govoriti, e to je hrabrost...', pričao je ljutiti Lino Červar za RTL Danas, a onda je jedno pitanje pokrenulo lavinu bijesa.

"Zašto vas je onda Zoran Gobac maknuo?" upitao ga je novinar.

"Zato što misli da je otac rukometa!" eksplodirao je na to pitanje vidno uzrujani Lino Červar i u bijesnom tonu nastavio:

"Mislio je da sam mu ja opasnost! A ja nisam nikome opasnost. Ja se bavim rukometom, pišem stručne stvari, nemam nikakve ambicije".

Bio je to samo nastavak i nova serija nezadovoljstva Line Červara koji sigurno neće samo tako prijeći preko ovog otkaza. Njegova je reakcija i očekivana, kao i ona u srijedu odmah nakon smjene...

"Nije sad trenutak za priču, reći ću samo jednu rečenicu - Zoran Gobac je najzadovoljniji!", kazao je Lino u srijedu.

Kopirati
Drag cursor here to close