Do ljeta 2019.

Čapljinac Nikola Prce produžio ugovor s poljskim Azotyjem

Iza Prce je još jedne uspješna sezona u kojoj je sa svojom momčadi po četvrti put uzastopno osvojio treće mjesto u prvenstvu.
Sport / Rukomet | 04. 06. 2018. u 14:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometni reprezentativac BiH Čapljinac Nikola Prce produžio je suradnju sa svojim klubom, Azoty Pulawy, na još jednu sezonu koji vrijedi do ljeta 2019.

Iza Prce je još jedne uspješna sezona u kojoj je sa svojom momčadi po četvrti put uzastopno osvojio treće mjesto u prvenstvu, iza poljskih euroligaša Kielcea i Wisle, igrao grupnu fazu EHF kupa kao i finale nacionalnog kupa.

''Zadovoljan sam. Azoty je klub u kojem sam se najduže zadržao u karijeri. Ovo će biti peta godina kako sam tu, navikao sam se na grad, suigrače, na poljsku ligu koja spada među najkvalitetnije u Europi'', kazao je Prce.

Istaknuo je da sa upravom ima odličnu suradnju iako je bilo još nekih ponuda, brzo su se dogovorili tako da u konačnici nije bilo dileme.

''Klub je odlično organiziran i vođen, rastemo iz godine u godinu, u svakom pogledu. Ove sezone smo napravili povijesni iskorak plasiravši se, po prvi put, u grupnu fazu EHF kupa te u finale Kupa Poljske. U momčadi imamo dobar spoj mladosti i iskustva, tu igra nekoliko reprezentativaca Poljske, a dolaskom Panića, iza kojeg je fenomenalna sezona, dodatno smo dobili na kvaliteti, tako da iduće godine očekujem da se konačno domognemo finala Playoffa, kao i da napravimo korak više u europskim natjecanjima'', naveo je Prce.

U Azoty Pulawy stigao je u sezoni 2014./2015., a već u slijedećoj postao je drugi strijelac lige sa 159 postignutih golova.

Potvrda kvalitete stigla je prošle godine kada je bio biran među pet najboljih igrača poljske Superlige, a u konkurenciji najboljih bekova službeno osvojio drugo mjesto. Za svoj klub je u četiri sezone odigrao 145 utakmica i postigao 600 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close