Katar

BiH misli samo na Iran

Sport / Rukomet | 14. 01. 2015. u 07:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Spremit ćemo se za utakmicu protiv Irana. Očekujem pozitivan ishod te utakmice, a nakon toga možemo razmišljati o sljedećem protivniku'', izjavio je pivot rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Vladimir Vranješ, koji se s ostatkom reprezentacije BiH u Kataru priprema za početak svjetskog prvenstva i prvu utakmicu grupe B protiv Irana.

Vranješ nije želio prognozirati rasplet u skupini.

''Ne želim razmišljati sada o ostalim protivnicima. Kada završimo s Iranom okrenut ćemo se sljedećoj utakmici i protivniku'', naglasio je Vranješ.

Istaknuo je kako je sudjelovanje na svjetskom prvenstvu ostvarenje sna za svakog igrača, te da se nada da BiH neće biti samo sudionica završnog turnira, već da će pokazati koliko može i da na smotru najboljih ekipa svijeta nije došla slučajno.

''Atmosfera u ekipi je odlična. U svakoj utakmici dajemo svoj maksimum i borimo se jedan za drugog. U tome leži snaga ove ekipe. Nadam se da ćemo se iz Katara vratiti zadovoljni'', zaključio je Vranješ i dodao da su po njegovom mišljenju favoriti za osvajanje titule prvaka svijeta Francuska i Danska.

Prvi susret skupine B reprezentacija BiH će igrati u petak, 16. siječnja, protiv Irana (13.00), a dan kasnije će odmjeriti snage s Austrijom (19.00).
Utakmicu 3. kola BiH će igrati u ponedjeljak, 19. siječnja, protiv Makedonije (17.00), dok u srijedu, 21. siječnja, slijedi susret protiv Tunisa.

Posljednji meč grupne faze bh. rukometaši će igrati u petak, 23. siječnja, protiv Hrvatske (17.00).

Kopirati
Drag cursor here to close