Katar 2022.

VIDEO: Ludo slavlje u argentinskoj svlačionici

U glas su pjevali navijačku pjesmu svoje reprezentacije, a prvi golman Emiliano Martinez završio je na stolu. Ludovao je i skakao po stolu, nekoliko puta i udario u plafon.
Sport / Qatar 2022 | 27. 11. 2022. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Argentine napokon su dočekali razlog za veliko slavlje. Nakon što su u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru doživjeli debakl protiv Saudijske Arabije (1:2), sinoć su pobijedili Meksiko golovima Lionela Messija i Enza Fernandeza.

Nakon slavlja na terenu uslijedilo je još veće slavlje u svlačionici, kao da su Argentinci ušli u finale, a ostvarili "običnu" pobjedu u skupini.

Međutim, igrači Argentine su se maksimalno opustili i pokazali emocije nakon trijumfa koji ih je vratio u život nakon početne katastrofe. U glas su pjevali navijačku pjesmu svoje reprezentacije, a prvi golman Emiliano Martinez završio je na stolu. Ludovao je i skakao po stolu, nekoliko puta i udario u plafon.

Messi je također pjevao na sav glas, gol do pojasa, ne skrivajući oduševljenje. Argentinci su tako na euforičan način obilježili trijumf nad Meksikom te najavili presudnu utakmicu protiv Poljske u trećem kolu u kojem im pobjeda jamči prolaz u nokaut fazu prvenstva, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close