Gužva u šesnaestercu

Seks skandal trese reprezentaciju Srbije, kruže i poruke

Kruže poruke i glasine o navodnim intimnim odnosima između nekih igrača s djevojkama ili suprugama drugih igrača, što je navodno dovelo i do tučnjave na treningu.
Sport / Qatar 2022 | 30. 11. 2022. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon remija s Kamerunom u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Katru (3-3) u srpskoj nogometnoj reprezentaciji vlada veliko nezadovoljstvo. Plasman u osminu finala sad ovisi o pobjedi protiv Švicarske, pri čemu Kamerun ne smije pobijediti Brazil (u tom slučaju odlučivala bi gol-razlika).

Iz više izvora bliskih reprezentaciji doznaje se da je stanje, osim zbog krize rezultata, napeto i zbog navodnih optužbi za seks skandal, prenose hrvatski mediji.

''Opšti je haos, svi bruje samo o tome'', govore izvori bliski reprezentaciji. Službene potvrde nema, a o svemu se nije oglasio ni Nogometni savez Srbije. Kapetan Dušan Tadić (34), pak, opovrgava te tvrdnje.

''Nikad bolja atmosfera nije bila između igrača. Stvorilo se zajedništvo, to je to. Samo trebamo ostati takvi do kraja'', rekao je igrač Ajaxa.

Mnoge je začudilo zašto u kadru protiv Kameruna nije bilo Dušana Vlahovića, koji se također spominje u ovom skandalu. Izbornik Dragan Stojković Piksi pravdao je to ozljedom i rekao da je spreman 30 posto, dok je sam igrač na Instagramu objavio da je "uvijek spreman".

Kopirati
Drag cursor here to close