Iiii akcija

Seks poza ‘Zlatni gol‘ - odlična uvertira za utakmice ili za nastavak uzbuđenja nakon njih

Počelo je jedno od najpopularnijih sportskih natjecanja na svijetu i pravi je trenutak da se dovedete u pravo raspoloženje s ovom divnom seks pozom
Lifestyle / Seksualnost | 27. 11. 2022. u 22:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dosadio vam je klasičan misionarski položaj koji ispunjava većinu vaših večeri (ako ste među sretnicima koji tako ispunjavaju večeri)? Zašto ne biste malo začinili stvari i pokazali kako ste okretni i spremni za akciju tijekom trajanja ovog Svjetskog prvenstva u nogometu?

Odlična kontrola lopte

Počelo je jedno od najpopularnijih sportskih natjecanja na svijetu i pravi je trenutak da se dovedete u pravo raspoloženje s ovom divnom seks pozom, piše Gloria.hr.

Baš poput naših igrača na terenu, i vi ćete za ovu igru morati pokazati ozbiljnu kondiciju i odličnu ‘kontrolu lopte‘. Za položaj Zlatni gol, par treba stajati licem jedan prema drugom te nježno gledati jedan drugome u oči.

Potom žena oslanja jednu nogu na nešto - na naslon kreveta, mali stol, ormarić ili gomilu knjiga o Kamasutri naslaganih jedna na drugu - tako da muškarac može penetrirati u nju. Dok uživate u ovom trenutku intimnosti, muškarac može nježno podignuti nogu žene na svoje rame.

Održati ravnotežu

Ovdje je najvažniji zadatak da ne izgubite ravnotežu i ne padnete dok ste tako spojeni u romantičnom zagrljaju.

No, čak i ako se to dogodi, uvijek se možete uhvatiti jedan za drugoga za dodatni oslonac da baš ne završite na podu. Drugi važan zadatak je da muškarac nježno upravlja pokretima kako bi osigurao maksimum užitka i sebi i partnerici.

Obavite posao kako treba da biste oboje mogli uživati u slatkom završetku.

I još jedno važno upozorenje: istezanje tetiva prije ‘utakmice‘ nije samo preporuka već obaveza kako biste bili sposobni za zahtjevnu izvedbu. Niti jedan od vas ne želi završiti na klupi prije nego što dočekate slatki vrhunac i posljednji zvižduk na utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close