Benzema nikada nije bio omiljen

Otišao Benzema, suigrači odahnuli

Podsjećamo, Karima nije bilo u reprezentaciji sedam godina zbog skandala i optužbi da je ucjenjivao suigrača Mathieua Valbuenu eksplicitnim snimkama.
Sport / Qatar 2022 | 26. 11. 2022. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa u taboru reprezentacije Francuske? Na terenu nije izgledalo loše, naprotiv uz sve probleme sa ozljedama, Francuska je krenula pobjedom. Međutim, čini se kako ima još nekih stvari za koje javnost nije znala. Drugu utakmicu Francuzi igraju protiv Danske, a L‘Equipe je uoči te utakmice otkrio šokantne vijesti za Benzemu.

Slavni francuski list piše kako su svi njegovi suigrači odahnuli kada je napustio reprezentaciju, a to se posebno odnosi na napadački trojac. Navodno je jedini koji je još uz napadača Real Madrida njegov dobar prijatelj Marcus Thuram, dok mu je ostatak ekipa okrenuo leđa. Isti list navodi i da je prva opuštena noć u fransuskom kampu bila ona u kojoj nije bilo Benzeme.

Nije ništa neočekivano s obzirom na neke stvari koje su se dešavale u prošlosti kada je u pitanju Benzema. Podsjećamo, Karima nije bilo u reprezentaciji sedam godina zbog skandala i optužbi da je ucjenjivao suigrača Mathieua Valbuenu eksplicitnim snimkama. Zanimljivo, SP u Rusiji je preskočio zbog ozljede kvadricepsa.

"Nikada nisam odustajao, ali sada sam morao misliti o ekipi kao što uvijek i radim. Zato sam odustao kako bih dao šansu nekome tko može pomoći ekipi na Svjetskom prvenstvu", rekao je Benzema nakon odluke da odustane od SP-a, odluke kojom je izgleda samo razveselio suigrače za koje se žrtvovao.

Kopirati
Drag cursor here to close