Nije kraj

Messi: Želim igrati kao svjetski prvak

"Ovo nije kraj mog igranja u reprezentaciji. Želim i dalje igrati kao aktualni svjetski prvak u nacionalnome dresu. Od djetinjstva sam želio napraviti ovo što smo napravili", zaključio je Messi nakon utakmice.
Sport / Qatar 2022 | 19. 12. 2022. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Definitivno se i to dogodilo. Konačna potvrda veličine Lionel Messija. Nakon silnih trofeja koje je osvojio s klubovima u kojima je igrao (Barcelona) ili još uvijek igra (PSG), svih mogućih pojedinačnih priznanja, došla je i titula Svjetskog prvaka.

Messi je proglašen najboljim igračem turnira, u finalu je postigao gol protiv Francuske, pa je tako uspio u svakoj utakmici na ovom prvenstvu zabiti barem jedan. Krenuo je od Saudijske Arabije, nastavio preko Meksika, Poljske, Australije, Nizozemske, Hrvatske i na kraju završio s Francuskom. To do sada nitko nije napravio i pitanje hoće li ikada u budućnosti. Ukupno je stigao do brojke od 12 postignutih golova i osam asistencija na prvenstvu, po čemu je također rekorder.

"Nemam prave riječi, sve je ovo nevjerojatno. Znao sam da će mi Bog dati trofej, bio sam siguran – ovo je velika radost za nas. Odavno sam imao ovaj veliki san, želio sam da reprezentativnu karijeru završim na Svjetskom prvenstvu. Ne mogu tražiti više od ovoga. Hvala puno mojoj obitelji, svima koji su me podržali i svima koji su vjerovali u nas. Još jednom demonstriramo da smo mi Argentinci, kada se borimo zajedno i ujedinjeni, sposobni da postignemo ono što smo zacrtali. Ovo nije kraj mog igranja u reprezentaciji. Želim i dalje igrati kao aktualni svjetski prvak u nacionalnome dresu. Od djetinjstva sam želio napraviti ovo što smo napravili", zaključio je Messi nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close