Irac nastavlja protiv Brazila

Keane: Kad bi svi plesali utakmice bi trajale tri dana

"Kada bi svi plesali nakon gola, utakmice bi trajale po tri dana. Znate li što bi trebali raditi? Kad treneri polažu za Pro licencu, trebalo bi ih naučiti mali ples da mogu plesati na liniji, zaboravite taktiku", u svom stilu priča Keane.
Sport / Qatar 2022 | 09. 12. 2022. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roy Keane je takav. Prgavi Irac koji nikada nije imao popusta na terenu. Bilo da se radi o treningu, utakmici... Danas je jednako takav kao novinar. Ima svoj stav, rijetko ga mijenja. Prije nekoliko dana se zamjerio Brazilcima, pričajući o njihovom plesu, kritizirao je igrače, izbornika. Nakon čega je uslijedio odgovor, točnije polemika koja je nastala na liniji Keane - Tite.

"Zašto je u redu da Brazil pleše tijekom utakmice? Kada bi svi plesali nakon gola, utakmice bi trajale po tri dana. Znate li što bi trebali raditi? Kad treneri polažu za Pro licencu, trebalo bi ih naučiti mali ples da mogu plesati na liniji, zaboravite taktiku."

Keane je istaknuo kako je plesanje izraz nepoštovanja, a ubrzo je uslijedio i Titeov odgovor.

"To nije moja ekipa. To je ekipa Brazila, a ja sam samo glavni trener. Ne želim komentirati one koji ne razumiju našu povijest i kulturu. To je dio naše edukacije. Djeca plešu u školama jer je to brazilska kultura i to nije nepoštovanje. Nastavit ćemo raditi stvari na svoj način", poručio je Tite dan uoči dvoboja četvrtfinala s Hrvatskom.

Kopirati
Drag cursor here to close