Sjajna partija Engleza

Gol Grealisha nakon 35 dodavanja

Šesti gol koji je postigao Jack Grealish je došao nakon 35 dodavanja, što na Svjetskim prvenstvima nije viđeno 56 godina, otkako je Engleska 1966. na domaćem terenu bila prvak.
Sport / Qatar 2022 | 21. 11. 2022. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajno su izgledali Englezi protiv Irana, možda čak i bolje nego što je bilo tko mogao očekivati. Opet, treba uzeti malu rezervu jer vjerojatno naredni protivnici, Amerikanci, Velšani teško mogu odigrati ovako slabo kao što je to odigrao Iran. Koji je vjerojatno danas odigrao jednu od najslabijih utakmica u svojoj povijesti ako se gledaju samo Svjetska prvenstva.

Tražio je Southgate Englesku iz posljednjih pola sata dvoboja protiv Njemačke na Wembleyu i dobio je takvu Englesku. Na dupli, čvrsti blok odgovorili su na najbolji način.

Šesti gol koji je postigao Jack Grealish je došao nakon 35 dodavanja, što na Svjetskim prvenstvima nije viđeno 56 godina, otkako je Engleska 1966. na domaćem terenu bila prvak. Posljednje dodavanje za Grealishov gol, tj. asistencija, djelo je Calluma Wilsona, napadača Newcastlea i još jednog Southgateovog džokera s klupe. Englezi su na cijelom susretu kompletirali 716 dodavanja i imali čak 78 posto posjeda.

Kopirati
Drag cursor here to close