Napadač Real neće doći na finale

Deschamps o Benzemi: Ne želim odgovoriti na tako glupo pitanje

Čak se kroz medije opet počela provlačiti informacija kako bi se golgeter Real Madrida pridružiti "trikolorima" ako izbore za plasman u finale, ali od toga neće biti ništa.
Sport / Qatar 2022 | 16. 12. 2022. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

O tome smo već pisali. Pitanje je samo koliko smo bili blizu. Jer je Karim Benzema u punom trenažnom procesu, već tjedan dana trenira s Real Madridom, čak je odigrao i prijateljsku utakmicu, ali se u Katar neće vraćati. Francuzi imaju tu mogućnost, da vrate ovog sjajnog centarfora ali jednostavno ne žele.

Čak se kroz medije opet počela provlačiti informacija kako bi se golgeter Real Madrida pridružiti "trikolorima" ako izbore za plasman u finale, ali od toga neće biti ništa. Još jednom se po tom pitanju oglasio izbornik Francuske Didier Deschamps, bolje rečeno nije želio odgovarati na isto.

"Ne želim odgovoriti na tako glupo pitanje", kratko je objasnio novinarima.

S druge strane, Benzema je ogorčen na Didiera Deschampsa jer ne razumije tretman koji je kod njega dobio. Novinar španjolskog radija Sergio Valentin tvrdi kako je Benzemi sam Deschamps indirektno rekao da mu je bolje da ode.

Nakon prvih treninga u Kataru, vidjevši da se ne oporavlja tako brzo od problema s mišićima, Deschamps je navodno prišao Benzemi i rekao: "Kakva šteta što Karim moraš otići" . Osjećao je već tada da ga ne želi.

Benzema više od tjedan dana trenira sa suigračima iz Reala u Valdebebasu i nema namjeru ići na finale u Kataru unatoč tome što je još uvijek član momčadi i što bi u slučaju pobjede protiv Argentine bio svjetski prvak.

 

Kopirati
Drag cursor here to close